Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

chopchop

Skum animation för webcamen laggade och jag hängde inte riktigt med/fattade inte att den tog bilder, men: JA! Jag har klippt håret! Jag vet att det knappast är något omvälvande för nån annan men cirka 20 cm rykte och jag har inte haft håret så här kort sen ca 1998. Jag har egentligen bara klippt topparna (och pannlugg några gånger) sen dess. Att kapa såhär mycket var skitläskigt och jag kände mig som att jag höll på att svimma och mina händer darrade som hysteriska fjärilar i ett par timmar efteråt.

Men nu känner jag mig såhär:

YEAH!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. januari 16, 2013

  Hjälp! Jag trodde nästan inte mina ögon när jag såg det på Fb. Men det blev ju skitsnyggt. Lite 90-tal sådär. 😉

  • januari 17, 2013

   Haha, tack! Lustigt att du säger det, jag funderade en tid på att klippa det till en Buffy-längd. 😀 Men sen fick pannluggen avgöra, klippte av allt där dit den hade hunnit växa ut, eller runt en cm kortare så jag kunde trimma topparna på den också. Nu vet jag inte vad man ska göra sen, bara? Nu måste man ju typ klippa det regelbundet om det inte bara ska bli långt igen? EN HEEELT NYYY VÄÄÄÄÄÄRLD.

 2. Helen #
  januari 23, 2013

  Attan vad snyggt! Wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS