Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

En dag för sent det här men under gårdagen hade jag bara inte tid för det mesta och då jag skulle haft tid hade jag inte ro, och vice versa.

handhjaerta

Hjärta & fredlig töntgrimas åt vänner, bekanta och bloggbesökare som inte skriver fula kommentarer! Ni äger. (Och åt Jim, förstås! Som kom hem med en bukett karmosinrosa tulpaner igår. Bl.a. sånt blir man glad av!)

Under helgen ska jag ta paus från det här som jag i mitt huvud har börjat referera till som drevet. Den pausen börjar egentligen redan nu, men om man vill kan man gärna se gårdagens Obsdebatt på arenan.yle.fi. Det var mera diskussion än debatt, och det tycker jag att bara var bra. Sakliga, sansade, smarta gäster — skönt!

Ikväll ska jag till Jakobstad av och an på Friday I’m in love på After Eight. Imorgon kväll ska jag på bröllopsfest med det fenomenala temat knytkalas! Hoppas det är/blir en bröllopstrend som sprider sig, det är ju helt hutlöst vilka utgifter brudpar förväntas stå för enligt traditionen. Nånstans där emellan och innan ska jag bl.a. hinna korrigera loppad klänning, tillaga knytkalasmat och rengöra lägenhet en aning så man inte behöver skämmas allt för mycket när Ida-Lina övernattar. Full rulle! Men det ska såklart bli kul! Känns också helt trevligt med lite IRL-händelser för omväxlings skull, hah.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. februari 15, 2013

  Jag var på kaffe med Peppe igår och vi konstaterade båda att du skriver bra och har vårt fulla stöd. Skit i trollen!

  • februari 18, 2013

   Nåmen äsch vad ni är snälla, TACK! 🙂

 2. februari 16, 2013

  Jag har varit på ett knytkalasbröllop i en liten dansk by – fortfarande ett av mina favoritbröllops ever! Dom som gifte sig var i 40-årsåldern och hade dessutom känt varandra i endast en vecka, så det var verkligen party on 🙂

 3. februari 16, 2013

  Vilken bra idé med knytkalas!

  • februari 18, 2013

   Verkligen! Helt fenomenalt fint var det också, och alla jag pratade med där skröt på knytkalaskonceptet. 🙂 Succé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS