Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

20130224_kappa_00120130224_kappa_00220130224_kappa_003

Befinner mig i Katternö där jag & Jim vaktar katterna. Igår besökte vi några loppisar i Jakobstad och jag hittade denna mossgröna rymliga vinterkappa av Åbobaserade märket Milgo för ynka 6€. Internet hävdar att företaget Milgo registrerades år 1974 (& upphörde 20 år senare) så jag gissar att kappan tillverkades då nångång, under mitten av 70-talet. Tittar man på skicket den är i så skulle man däremot tro att den var tillverkad typ igår — den är m.a.o. helt i toppskick, knappt använd alls.

Och på tal om gamla kläder som inte har kommit till så värst regelbundet bruk; skorna! De köpte jag (nåja, mamma) 1996 eller 1997, jag gick på sjuan i alla fall. Mina skolkamrater tyckte att de var löjesväckande höga (ja, det var andra tider då…) och ville gärna klargöra den åsikten för mig, så jag mjäkade ur och använde dem sen knappt. Nu, runt sexton år senare, har jag tagit dem i bruk igen. Take that, Sursik skola!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. februari 24, 2013

  Grymt snygg! Blir ju nästan lite avis eftersom den var från Åbo, känns lite som att jag ju borde ha hittat den. Haha. Men ja, du har nog förmågan att få ögonen på rätt saker, då tänker jag också på den där lila klänningen under. Så jättefin den också.

  • februari 26, 2013

   Tack Lotta! Haha, om jag råkar snubbla över en till kappa så är den din! 🙂 (Helt på riktigt så brukar det ofta hända sig som så att jag hittar en kopior på plagg jag redan köpt så det är absolut ingen omöjlighet, har det visat sig!)

 2. Karin #
  februari 25, 2013

  No käff? E ni fortfarande kvar o vill käffa??

  • februari 26, 2013

   Jodå! Jag är ännu kvar, Jim har åkt men jag vill nog dricka kaffe! 🙂

 3. mars 1, 2013

  Och det första jag tänkte när jag såg bilden var ”sjukt snygga skor!” 😉 Kanske jag är lite 1997.

  • mars 3, 2013

   Haha! Äsch, 2013 är det nya 1997 ju! 😀 Tack!

Trackbacks & Pingbacks

 1. vecka ett – häxbrygd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS