gårdagens utstyrsel

20130628_001

Jaja, där står hon i en typisk, förutsägbar långkjol, tänker ni. Eftersom ni antagligen är ungefärligen i min ålder (beklagar) så hör ni också till dem som växte upp med den ironiska generationen på tv under 90-talet och i små, vilsna men tappra försök på att ha en Vuxen Humor slängde ni er konstant med fraser som ”Kul. …Inte”, ”Intresseklubben antecknar” och andra varianter, så kanske ni också hinner mumla ett gäspigt ”Avantgarde” i era tankar medan ni himlar med ögonen åt outfiten. Eller lyfter på ett skeptiskt, oimponerat ögonbryn, sådär som ni tränade på framför spegeln, även det på 90-talet.

Men bara en liten stund hinner ni schyfferta för sen kommer partytricket:

20130628_002

MEN GUD ändå, var det långbyxor hela tiden??? Så tänker ni storögda och begeistrade. Sen tänker ni att denna partybrud slutar inte att förvåna hon, nejdå minsann!

För övrigt ligger det då till som så att jag morphade mitt ansikte med Gollums eftersom att mitt eget ändå såg ut som honoms. Tänkte slugt att morphningen skulle kamouflera det, men tvärtom förstärks min egen gollumhet av det faktumet att på bilden SYNS INTE ETT SPÅR AV MITT EGET ANSIKTE JU. Så bra smalt de ihop. Kul!! (Inte.)

Annonser