den första dödssynden

Gick på loppis igår, hittade två stycken huvudbonader och två stycken överkroppsplagg.

20131014_001.JPG

En blommig blus av Marja Valonen för 3€. Med axelkuddar som nog ska tas bort. Blir antagligen tvungen att lyfta axlarna då kuddarna är borttagna, vilket brukar kunna bli krångligt, så jag drar mig lite för att sätta igång.

20131014_002.JPG

En paljettpyntad tröja av Hollywood & Vine för 1,80€. Med extrema pingvinärmar som jag måste göra något åt. Funderar också på att korta av tröjan till midjelängd men jag ska börja med att ta in ärmarna och se vad som händer. Eller, ska jag göra helt tvärtom? Hjälp mig internet.

Hatten och mössan får ni inga bilder på för jag var så groteskt ful på bilderna. Fattar inte vad som händer med mitt ansikte, det är inte som det ska. Hoppas det är tillfälligt men tänker också att det kan ha att göra med ålderdomen vilket inte direkt gör att min 30-års-kris känns mycket bättre. Lyssnar dessutom på The Picture of Dorian Gray på jobbet och det är för jävligt. Inte boken, men upplevelsen tajmad i nuet. Den innehåller så mycket prat om ungdomens skönhet och hur vidriga folks ansikten de blir då de åldrar, vilket f.ö. inte är något jag håller med om, men jag sitter ju liksom där och känner mig träffad och plågad och mer eller mindre som Quasimodo in the making. Näe, det är inget jag rekommenderar. Om du redan krisar lite över endera ålder eller skönhet eller både och, håll dig för fasiken långt borta från Oscar Wilde och Dorian Gray.

Annonser