ehm

Sen min senaste hjärnfjärt här så har jag tänkt en del på det här med negativitet, oftast med en plågsam touch, och hur typiskt det är mig att först skriva något som verkligen inte är superpositivt men som jag inte tyckte att var supernegativt heller, men likväl sen få för mig att jo, det var en lång ramsa pessimistgnäll/-skäll, och så förvränger jag hela saken i mitt huvud tills den är tusen gånger förvärrad och jag tänker bara att åh GUD jag borde inte få EXISTERA, eller, ni vet, åtminstone inte e-existera. Menmen. Ska försöka komma ihåg detta tills nästa gång jag har blivit trött på något, att tänka ~*glada tankar*~ och kanske googla på t.ex. regndroppar på rosor och morrhår på kattungar, eller klara kopparkittlar och varma ullvantar, och förstås bruna papperspaket ihopknutna med snören, och andra av mina favoritsaker.

Just nu är det mig själv jag är ganska trött på av diverse orsaker men jag har mycket viktiga internetsökningar framför mig så det får bli en annan gång.

För övrigt, eftersom det inte tycks bli något Halloweenfirande för min del i år, så kommer här en verkligt finfin och oretuscherad bild jag hittade nyligen, som får göra sitt för att uppfylla temat vi ser på alla bloggar idag.

Kan inte tro att jag har klippt bort så sabla mycket hår, över hälften, sen bilden togs. Smart, Linnea. Du hatar ju inte alls ditt hår ännu mer nu för tiden än någonsin förut. Jäkligt smart.*

* Hoppas ni märkte hur länge jag lyckades hålla mig o-negativ. Haha.
Annonser