Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

scan10009

1. Skulle det vara jättekonstigt att jag klippte den här frisyren igen? (För helt seriöst har mitt hår aldrig igen sett i närheten av lika coolt ut och hur mycket jag än önskar att det vore det, så är detta inte ens en underdrift.)

2. Ska jag faktiskt nu redan vara så gammal att jag tagit till mig vanan att titta på en ~25-år-gammal bild och fundera att det var då jag peakade? (För ärligt talat känns det som att det går gaaanska till överdrift.)

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. januari 30, 2015

  go for it!! så klart. blir det hemskt så får man bara nåt nytt att fundera på (hur man ska försöka få det att se snyggt ut i alla fall). jag dreglar också ibland över en liknande frisyr jag hade som femåring o har seriöst funderat klippa mig så igen. den har också pannlugg..
  Sen har mina senaste försök med pannlugg inte varit någo speciellt lyckade, men… det ska vi inte fundera på nu.

  • januari 30, 2015

   Ahh haha jag känner mig frestad men känner ändå att det kunde vara, troligen vore, en URDÅLIG idé. Antagligen hade jag min once-in-a-lifetime bra hårdag den där dagen och sen resten av livet så var det bara… ja, som det brukar, d.v.s. inte så bra. Mina försök med pannlugg brukar inte heller vara så lyckade, men likväl har jag inte helt gett upp ~*drömmen*~ ännu. Blir nyfiken på din femåringsfrisyr!

   • januari 30, 2015

    jag lovar att posta en bild av den om den bara dyker upp ur mina gömmor igen :).

 2. januari 30, 2015

  Klipp bara! Det är en ganska ”vuxen” frisyr, kan passa dig mycket bra. Förstås är det inte alls sagt att det blir och se likadant ut fast du sku försöka få samma frisyr. För ditt hår har säkert hunnit ändra sig. Men alltså, kunde vara urläckert på dig. Jag tänker genast på nån fransk filmstjärna i 60-talsfilm. Eller typ alla franska modebruttror idag.

  • februari 1, 2015

   Ahhhh men GUD nu vill jag ju ännu mera klippa det, haha. Är dock en sån mes! Har haft pannlugg i några omgångar även i vuxen ålder men det blir banne mig a l d r i g ens ungefär som jag vill/hoppas/fantiserar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS