Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

20150415_oegonhaengen_001

Då jag gick och bläddrade bland alla saker på loppisarna i söndags fick jag plötsligt ögonkontakt med ett par örhängen. För någon som är hutlöst förtjust i onda ögat-amuletter och sådant var detta ett magnifikt fynd. Sen hittade jag ett par till! Jag kunde omöjligtvis lämna dem där, men i.o.m. att jag ändå bara har öron för ett par av dem så tänker jag att jag ska dedicera det andra paret åt en bloggklassiker jag aldrig förr gjort — en utlottning! En mycket, mycket liten en, men ändå.

20150415_oegonhaengen_002

I.o.m. att de är köpta på loppis så har jag dessvärre ingen aning om material eller huruvida de har blivit använda förut (på bilden ovan modellar jag förstås mina egna som jag ska behålla själv), men jag är själv känslig mot nickel och då jag testkörde dem under en arbetsdag gick det utan besvär, så den saken verkar i alla fall lovande.

Intresserad? Delta genom att lämna en kommentar, kolla så att din epostadress säkert blir rätt så jag kan kontakta dig ifall att det är du som vinner. Jag drar lott om vem som får dem (förutsatt att nån vill ha dem, hehe) och postar dem plus tre vykort (alla föreställande löjtnantshjärtan) för jag har massor som jag inte vet vad jag ska göra av men tänker att kanske nån känner för att skriva en rad åt nån kompis nån gång, oldschoolsättet.

P.S. Beslöt att hålla detta öppet en hel vecka så under onsdagen den 22:a hinner en ännu delta, men sen drar jag lott!
Anmälningen är nu stängd!

Kommentarer

20 kommentarer

Post a comment
 1. april 15, 2015

  Jag vill ju ha dem, förstås!!!!

 2. catzo #
  april 15, 2015

  ÅÅÅÅÅ VILKA FINA! Min kompis Mirva skulle bli asglad om jag skulle vinna dem åt henne, hon har onda ögat-tatueringar! ❤ KOM IGEN FRU FORTUNA

 3. april 15, 2015

  Åh herregud va snygga. Dem vill jag bära!

 4. april 15, 2015

  gudars vilka fina, jag vill absolut vara med och tävla! 😀

 5. mickan #
  april 15, 2015

  Jaaa! Min lycka skulle vara total med dessa i min ägo!

 6. Sandra #
  april 15, 2015

  Jag vill väldigt gärna ha dem! Underbara!

 7. jenny #
  april 15, 2015

  Va je nu betär än he?

 8. sofia #
  april 15, 2015

  vilket fynd! jag är med 🙂

 9. april 15, 2015

  Så kiva! Jag vill vara med 😀

 10. april 16, 2015

  Wow, så grymt coola!! 🙂 Fast hoppas över utlottningen ändå och ger chansen till nån annan, så behöver du inte betala extra för att skicka utomlands… 😉

 11. april 16, 2015

  Åååååh! Jag kan inte sluta stirra på dom. Come to moma little eyes, come to moma.

 12. Nea #
  april 16, 2015

  Jamen klart jag är med. Skitcoola ju *hjärtögonemoji*

 13. april 16, 2015

  Sjukt coola! I’m in. 😀

 14. april 16, 2015

  va fina, är gärna med! 😀

 15. april 16, 2015

  Superfina! Jag deltar gärna 🙂

 16. april 17, 2015

  Jaaa, vill gärna vara med! (fast vinner aldrig)

 17. april 17, 2015

  Jaaaa – vill jättegärna ha öghängena plus löjtnantshjärtavykort. Är very oldschool.

 18. april 22, 2015

  Hinner jag ännu vara med? Hoppas det. Kan inte direkt säga att jag samlar på örhängen men har flera roliga, stora som jag hittat under resor, i mammas skrin, hos hantverkare, så de här ögonen skulle passa bra till den samlingen.

Trackbacks & Pingbacks

 1. öghängeslottdragningen | häxbrygd
 2. vecka ett – häxbrygd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS