som två ärt(hjärn)or i en kapsel

20160106_kapseln_1200

Som ni säkert kunde gissa utgående ifrån förra inlägget så var det ju förstås så att vi hållit på med att få igång en podd. Den har vi döpt till Kapseln och ni får såklart utomordentligt gärna gilla den på Facebook och/eller följa den på Soundcloud ifall ni vill hänga med då det första avsnittet släpps på måndag!

Var och varannan finlandssvensk internaut gör ju podd nu för tiden och vi hoppar på det tåget. Själv är jag nybörjare, har medverkat i ett endaste poddavsnitt tidigare och det var händelsevis i Alfreds gamla podd, som jag gästade i fjol höstas. Tyckte då att det var heeemskt, eller att jag var hemsk, och led av ångest flera dagar efteråt men den har jag nu lämnat bakom mig, tror jag. Alfred å andra sidan har sysslat med poddsändningar av och an i ett par år, samt att han har erfarenhet från diverse radioprogram och sånt. Vår gemensamma kapsel har vi pratat om nu som då i nästan ett års tid, säkert, fast aldrig särskilt seriöst och mer som något vi skulle göra verklighet av ”inte riktigt ännu men sen nångång”, och det var vid något skede här i somras/höstas då ankdammen tycktes fullkomligt explodera i poddar (nå, viss överdrift där, men ni fattar) som jag kände ungefär FAN, vi hann inte med. Tss. Urlöjlig reaktion, insågs ganska snabbt, och med det nya året tyckte vi att det var dags att komma igång med ett nytt projekt och — för fan — en PARHOBBY. Känns nytt! Och kul!

Vill passa på att fråga vilka era favoritpoddar är! Och jag undrar också vad ni gillar i en podd och framför allt vad ni INTE gillar! Det är jag verkligen nyfiken på. Jag är liksom mer okej med att nånting är halvbra än halvstörande, så att säga. Har ärligt talat inte lyssnat på särskilt många poddar så den världen är egentligen ganska främmande för mig, och det känns som att jag kaaanske torde försöka plugga lite. Vet bara inte var jag ska börja i så fall?!

Annonser