månatlig kalender 2016: mars

maankal2016_mars

Försenad, försenad, men här är marsbladet äntligen och ni hittar .pdf-en här! Tack till er som frågat efter det, det gör mig jätteglad att det var saknat, samtidigt som det känns ganska korkat att få det fixat först då första veckan av månaden redan passerat. Ska försöka vara bättre ut i tid nästa gång! Stjärntecknet som inleder denna månad är förresten fiskarna.

Mars kallades förr för vårmånad. Låter hoppfullt, eller hur? Fast för oss här norrut känns det mer som falsk marknadsföring. Att döma av fågelkvittret i förmiddags så är däremot fåglarna mer optimistiska. Ett annat gammelnordiskt namn för mars var förresten ugglemånad, på tal om fåglar. Tycker därför att vi kan införa ”hoo hoo” som allmän hälsningsfras den här månaden. Hoo hoo!

Annonser