Info

Grädden på moset och regnet på paraden. ✶

20160518_katthatttrio

Katt blev hatt.

Har inte så mycket att säga, ville bara posta en hög med bilder som Alfred tog då jag kom hem från jobbet idag. Det var faktiskt ungefär på samma sätt som på bild som Selma försökte tvinga mig att stiga upp i morse, först gick hon omkring och kurrade och purrade som vanligt efter att mitt alarm ringt, sen då inte det hjälpte och jag likväl låg kvar och snoozade började hon försiktigt att klappa mig i ansiktet med sina tassar, och då jag fortsättningsvis låg kvar så tycktes hon bestämma att det var lika bra att hon satte igång med morgonbestyren så att nu nån i alla fall får nånting gjort, och satte sig således och började slicka mitt hår rent. Sen gick hon vidare till Alfreds kalufs. Med andra ord: Katt fick fnatt.

20160518_katthattduo

Summa summarum: Katt är en skatt.

Berätta en katthistoria vetja! Den måste inte gå på rim. Men du får naturligtvis en guldstjärna då… simsalabim! *proffs*

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. maj 19, 2016

  Iiiih, lill-kissi! Jag får sådana gulliga myskänslor av det här inlägget att jag mest bara vill släppa ifrån mig olika små ljud.

  • maj 21, 2016

   😀 Du får komma och hälsa på och gosa lite nångång! Både med katten och med mig.

   • maj 21, 2016

    Tyvärr är jag ju allergisk mot katter och kan bara mysa med dem på avstånd, du däremot ger mig lyckligtvis varken eksem eller snuva. 🙂 Så jo, jag ska absolut komma och hälsa på, och betydligt oftare så småningom!

    • maj 23, 2016

     Joo, I know! Tänkte ändå erbjuda möjligheten, avståndsgosa är också välkommet. 🙂 Och JA! Det blir skojskoj!

 2. Anna-Stina #
  maj 21, 2016

  Min katt älskar att lukta på min andedräkt, speciellt på morgonen… Och så tycker han om att slicka mej mellan ögonbrynen, har vaknat av den nån gång! Han började göra det efter att jag hade köpt ekologisk fuktighetskräm, han tycker också att ekologiskt är ett bättre val! 😀

  • maj 23, 2016

   Hihi, va gulligt med krämen! Cat approved borde definitivt va en stämpel på alla produkter.

 3. maj 27, 2016

  Underbara bilder 🙂

  Är inte på rimhumör, du får en haiku:

  Frukost om våren
  Sluter ögonen mot sol
  Pålägg borta nu

  • juni 4, 2016

   Tack! Och kul med en haiku, fick lust att försöka stavelse-era ihop nån själv.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Katthaikuer – En kattslavs dagbok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS