fäbodadoppet

20160624_faeboda_002

På midsommarafton cyklade och bilade vi omkring i sökandet efter någon trevlig skogspöl att simma i, d.v.s. ett vattenfyllt grustag. Inga vi fann motsvarade direkt våra förhoppningar, så till slut körde vi ut till havet och Fäboda.

20160624_faeboda_003

Där uppfylldes alla kriterier, d.v.s. 1) rent vatten, 2) inga skrikande kids, 3) inga fiskare heller.

20160624_faeboda_005

Tallar — Fäbodas palmer.

20160624_faeboda_001

Har blivit så mesig att jag mestadels tyckte det var fruktansvärt att gå ut i vattnet, så det blev ett kvickt dopp som var över på ett par minuter. Efteråt kändes det bättre men fick sansa mina bräckliga, nedkylda nerver med en cigarett i vattenbrynet.

Nä huhhu. Dykardräkt med insydda värmeslingor skulle det va.

Annonser

9 reaktioner på ”fäbodadoppet

    • Men åh! Tänkte faktiskt på dig och din vattenhåla men tänkte också att den säkert låg nånstans i Larsmo, hehe. Sku aldä hitt tiid. Kändes ändå bra att plaska i havet, och igår hittade vi sen en suverän pöl (åtminstone kvällstid) här relativt nära!

      • Nu har du fördomar! Sku JAG ha påttar i Larsmo? Nevööör. Eller jo, men jag har också åtminstone två ritki bra påttar inom Jakobstad kommun och en rikti, rikti bra i Kokkola. Den i Kokkola är så liten att man simma över den utan problem och det är ett sprängt berg mitt i skogen. You would love it! Nu känner jag faktiskt att eftersom du SÅRADE mina känslor så med att tro att jag sku ha påttar bara i Larsmo är skyldig mig en simtur!

  1. Ping: midsommarmiddagen | häxbrygd

  2. Ping: pool allena | häxbrygd

  3. Ping: årsresumé tjugohundrasexton | HÄXBRYGD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.