suget

20160624_lupiner_001

Samtidigt som jag känner ett enormt kreativt sug så känner jag också inspirationen tryta. Jag vill gå in i saker och absorberas av dem men det är omöjligt, förutom vad det gäller Peaky Blinders som äntligen tittas/maratonas. Vill hitta något att hänge mig åt men istället har jag börjat känna mig jäktad över att jag om ett par dagar ska återvända till jobbet efter denna minisemester, och då… ja, vi vet väl alla hur det är då. De egna projekten blir lidande.

20160624_aklejor_001

Känner även att jag verkligen vill ha nånting att skriva om, nånting att tänka på. Istället upptas huvudet av en värk och jag hatar verkligen den här känslan, och då menar jag inte huvudvärken, men den här motbjudande tomheten, inte en endaste fucking originell tanke finns här nu och inte någon jag kunde låna heller. Jag läser saker men har inget reflektionsvärdigt att bidra med. Ärligt talat känner jag mig jävligt misslyckad då jag är på det här sättet, så korkad, så överflödig, så miserabelt meningslös som inte har ett skvatt att komma med, så patetisk.

Och just då jag skrev det kom Alfred halvdansande in i rummet och placerade en bit blomkål på mitt skrivbord. Haha.

Så här är två bilder på katter, för att fortsätta att avsluta detta inlägg på en bättre ton än det började.

20160624_esmeralda_00120160624_selma_001

Annonser