och så en innehållslös torsdagsrapport på det då

Processed with VSCO with f3 preset

Snön har inte ens anlänt på riktigt ännu och jag är redan trött på kölden. Alfred har köpt ett flyttbart värmeelement och det befinner sig just nu under mitt skrivbord med mina ben. Det följer med mig vart jag än förflyttar mig här hemma, från rum till rum. Lite som att ha en hund, en jäkligt febrig och värmeutsöndrande hund. Luktfri också, bland annat.

Imorgon får jag hämta ut en rulle negativ, på den finns (troligtvis) bilder från Warszawaresan förra sommaren. Det här är efterlängtat, alltså för mig, för då kan jag äntligen göra klart reseinläggen. Det har stört mig som fasen att jag inte ännu kunnat göra det. Och kanske är en tillbakablick till 30-gradig värmebölja precis vad jag behöver för att tina upp. Detta betyder att jag för en gångs skull har BLOGGPLANER i helgen, hah! Det kan jag inte påstå att jag har i kväll. Har haft den här fliken öppen i cirka fem timmar i väntan på att idéer ska flyga tvärs mitt huvud, men… (här dog meningen ut mitt i, precis som alla andra tankar jag har denna kväll.)

Under några minuter så började jag jobba på en almanacka/kalender som jag tänkte att jag skulle försöka få klar inför årsskiftet. Sen fick min dator fnatt och valde att stänga av sig själv, och då jag startade upp den igen valde den att uppdatera operativsystemet. Väntetiden gjorde att mitt kreativitetssug planade ut helt och hållet och det känns symptomatiskt för en sådan dag som jag har i dag. E tasmas ååv, som en del av oss säger.