ett penni för era tankar

20171017_001

Här sitter vi och funderar på vad vi ska blogga om. Jag tyckte att jag nått ett sånt bra flow den senaste tiden, men nu efter det där förra långa inlägget så känner jag mig ganska uttömd. Tycker det vore synd att flödet stannade upp så tvärt, men för stunden ekar det dessvärre lite i huvudet om jag tänker för högljutt.

Därför tänkte jag ställa till med något jag faktiskt ALDRIG förr har gjort under mina år som bloggare: FRÅGESTUND!

Jag har såklart alltid varit för feg för att göra en. Har då inte mesat ur utav rädsla för näsvisa frågor utan av att vara för ointressant för att ställas en enda en. Men alltså jag tänker att nu är ju räddningen att jag är tämligen nyförlöst och det tycks intressera folk lite mer. Frågorna måste inte kretsa kring det ämnet, för den delen, ni får jättegärna också smickra mitt ego genom att fråga av mig vilka mina topp tio favoritfrukter är eller be mig att i detalj redogöra för mitt tankeförlopp när jag häromdagen organiserade städskrubben. Men lockar inte sånt finns alltså andra alternativ! HUR smakade vegematen på BB? VAD var Blendas huvudomkrets vid födseln? NÄR lossnade hennes navelstump? VAR är den nu?! VARFÖR vill nån ens veta det? Och VEM är pappan???

Så om det är nåt ni funderar på är stunden kommen!

20171017_002

Och är det inget ni funderar på kan ni väl ändå ljuga ihop nåt va? Jag kan ge er ett penni. *ler inställsamt för att dölja att jag ljuger om pengarna*

Annonser