om mig

Linnea, en vardagsmelankoliker, underdogromantiker och loppisfanatiker av årgång 1983. Bosatt i Vasa, Finland tillsammans med två katter (Selma, Myra), en partner (Alfred) och en dotter (Blenda).

brygdlinnea

Jag föredrar mossiga skogar framför sandiga stränder och jag sitter hellre i skuggan än i solen. Mitt glas tenderar vara halvtomt men jag är mer benägen att se ditt som halvfullt. Jag är definitivt en kattmänniska. Vad det gäller föremål är jag konstant dragen till gamla, men sällan till nya. Jag agerar främst utav känslor och sedan tankar. I förtroliga samtal erbjuder jag mer empati än råd. Jag känner mig ofta rastlös och samtidigt orkeslös. På fester dras jag till utkanten snarare än till mittpunkten. Trots att jag är ganska öppen av mig så är jag också en rätt privat person och har ett stort behov av att vara för mig själv. Jag är i grund och botten introvert men vill alltid relatera till människor. I övrigt är jag en fantast av internet, flora & fauna, kultur och ofta populär sådan, feminism, nostalgi, etymologi, personliga stiluttryck, vegetarianism, samt det mesta lite obskyrt och dammigt.

Får ni inte nog av mig? Inga problem! Ni kan läsa krönikor jag skrivit på Sevendays, titta på bilder jag knäppt på Instagram, se vilka böcker jag läst på Goodreads, lyssna på musik jag gillar på Spotify, ta del av sånt jag tänkt på på Twitter, eller förstås mejla mig direkt på adressen linnea.portin snabel-a gmail.com.

Annonser