Om mig

imag5798_sq

👋

Jag är Linnea, en 35-årig ganska munter dysterkvist. Jag skriver detta från utkanten av ett kvartersområde som i folkmun kallas Kappsäcken, beläget i Vasa på den finländska västkusten. Här bor jag med två katter (Selma, Myra), min partner (Alfred) och vår dotter (Blenda).

BRYGD är en blandning av sånt jag tänkt, känt och upplevt samtidigt som jag försöker få lite ordning på det nya familjelivet med ny föräldraroll, en nyköpt bostad i ett gammalt hus, och så förstås samma gamla jag själv då med tillhörande livslång oklarhet i vad jag egentligen ska bli då jag blir stor. Till exempel!


💭

Jag föredrar mossiga skogar framför sandiga stränder och jag sitter hellre i skuggan än i solen. Mitt glas tenderar vara halvtomt men jag är mer benägen att se ditt som halvfullt. Jag är definitivt en kattmänniska. Vad det gäller föremål är jag konstant dragen till gamla, men sällan till nya.  Jag agerar främst utav känslor och sedan tankar. I förtroliga samtal erbjuder jag mer empati än råd. Jag känner mig ofta rastlös och samtidigt orkeslös. På fester dras jag till utkanten snarare än till mittpunkten. Trots att jag är ganska öppen av mig så är jag också en rätt privat person och har ett stort behov av att vara för mig själv. Jag är i grund och botten introvert men vill alltid relatera till människor.

I övrigt är jag en fantast av loppis, flora & fauna, kultur, feminism, nostalgi, etymologi, personliga stiluttryck, vegetarianism, samt det mesta lite obskyrt och dammigt.


💋

Får du inte nog av mig? Inga problem! Du kan titta på bilder jag knäppt på Instagram, se vilka böcker jag läst på Goodreads, lyssna på musik jag gillar på Spotify och ta del av sånt jag tänkt på på Twitter.


✉️

Du kan nå mig på hej@brygd.net. Eller här:

Annonser